0.00 грн.
Зробити замовленняГарантія поверення
Оплата
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (1)
Дуже зручна у використанні, можна випікати хліб та вироби у формі на дрожжах та заквасці, а також кондитерські вироби на розпушувачі.Суміш для випікання хліба без глютену містить цільнозернове борошно сорго, рису та кукурудзяний крохмаль. Зміст крохмалю – мінімальний. Не містить консервантів, промислових емульгаторів та стабілізаторів. Проста та зручна у використанні, не вимагає застосування додаткових компонентів.
У складі є псилліум (клітковина подорожника) – пребіотик, що знижує глікемічний індекс. Можна випікати формовий хліб та хлібобулочні вироби (у формі) на дріжджах, заквасці та кондитерські вироби на розпушувачі
Рекомендований рецепт.
300 г суміші, 350 мл води, 4 г пресованих дріжджів (або 2 г сухих), 6 г солі. Замісити тісто, дати підійти 2-3 години, випекти.
Базовий рецепт печива.
На 220 гр печива: 1 яйце, 50 гр цукру, 50 г олії, 5 гр розпушувачу, 100 гр суміші, цедра, какао – за смаком.
Змішати, викласти на пергамент, випекти 10-15 хв при температурі 185-190 С°.