0
0

Борошно кокосове

Що таке кокосове борошно?

Чи є їстівна рослина, більш універсальна, ніж кокос? Ви можете пити його воду, їсти його використовувати його олію для приготування їжі чи косметики і використовувати його для виготовлення волокна та деревного вугілля. І так, ви навіть можете подрібнити кокос в борошно. І, незважаючи на свою назву, кокос насправді не є горіхом, тому його можуть вживати люди з алергією на горіхи.Кокосове борошно, безглютенова альтернатива універсальному борошні, яке отримують шляхом подрібнення висушеного кокосової м'якоті в дрібний порошок. Зазвичай його виготовляють з кокосової маси, що залишається після виробництва кокосової олії чи молока.

М’який, тонкий білий порошок має чітко схожий на кокосовий смак і аромат, який чудово підходить до певних рецептів.

Ви можете використовувати його для різних цілей для випічки, але майже завжди вам доведеться додавати борошно іншого типу. Більшість хлібобулочних виробів не можна приготувати зі 100% кокосового борошна. Ось чому: на відміну від пшеничного борошна, кокосове борошно не отримують із зерна. Тому це борошно не реагує з водою так само, як пшеничне, сорго або рисове борошно. Кокосове борошно походить з частини плодів, багатих клітковиною, тому вона поглинає більше рідини, ніж її крохмалисті аналоги.

Замінник кокосового борошна.
Вам доведеться трохи пограти з рецептом, якщо ви хочете замінити кокосове борошно звичайним універсальним пшеничним борошном.Основне правило — замінювати пшеничне борошно лише на 20 відсотків кокоса.
Борошно з кокоса стає щільним і вбирає багато вологи під час випікання. Щоб компенсувати дисбаланс вологості, спробуйте додати 2 столові ложки додаткової рідини на кожні 2 столові ложки кокосового борошна, якими ви замінюєте звичайне борошно.
Кокосове борошно може злипатися, тому не забудьте розпушити його виделкою, перш ніж відміряти та замішувати.
Якщо ви не можете знайти кокосове борошно в продуктовому магазині, іншими безглютеновими замінниками є мигдальне борошно, борошно з маніоки та борошно з сорго.

Яке на смак кокосове борошно?

Кокосове борошно має тонкий смак і запах кокосу, але воно досить м’яке, щоб змішуватися з іншими смаками, не пересилюючи їх.Кокосове борошно містить багато клітковини, мало калорій і містить жири, які корисні для серця.

100 грам кокосового борошна містить:

Калорії: 420
Жири: 14 грами
Білки: 20 грам
Холестерин: 0 міліграм
Вуглеводи: 60 грам
Клітковина: 4 грам
Цукор: 2 грами.

Як правильно обрати та купити кокосове борошно.

Прочитайте етикетку і переконайтеся, що на упаковці, яку ви купуєте, єдиним інгредієнтом є тільки кокос. Без цукру, ароматизаторів та наповнювачів. Якщо глютен викликає занепокоєння, переконайтеся, що на етикетці зазначено, що борошно було виготовлено без додавання інших сумішей.

Як приготувати з кокосового борошна.

Почніть з рецептів випічки, які написані спеціально для цього виду борошна. Як тільки ви ознайомитеся з тим, як це борошно поводиться, ви можете продовжувати експериментувати. Крім того, кокосове борошно корисно не тільки для випічки: ви також можете використовувати його для згущення супів і покриття продуктів для смаження.


РозгорнутиЗгорнути
2
Білки: 20 Вуглеводи: 60 Жири: 12 кКал: 420 Країна походження: Індонезія
55.00 грн.