0
0

Здорова альтернатива шоколаду

Що таке кероб і з чим його їдять

Кероб - це натуральний і корисний продукт з цікавою назвою, який швидко полюбився прихильникам здорового харчування. У складі даного продукту всього 1 інгредієнт - це порошок, виготовлений з плодів ріжкового дерева. Кероб є одним з популярних замінників какао, але, на відміну від какао, має виражений солодкий смак. Його виготовляють шляхом обсмажування і тонкого помелу, що надає йому особливі і неповторні властивості. Завдяки спеціальній технології обробки кероб може стати чудовою альтернативою какао-порошку в різних кондитерських виробах, а природний солодкуватий смак продукту дозволить зменшити кількість звичайного цукру в рецепті.

Корисні властивості Керобу.

Кероб багатий корисними властивостями:

- наявність великої кількості корисних антиоксидантів, які благотворно впливають на організм;

- кероб є джерелом клітковини, яка надає позитивно вплив на травлення;

- у складі продукту містяться вітаміни - A, B і D;

- кероб багатий на протеїни, що містять сполуки заліза, які найбільше підходять для нашого організму.

Також кероб відмінно замінює шоколад і какао тим самим дозволяючи відмовитися від традиційних солодощів.

Шкода і протипоказання

Як і у будь-якого іншого продукту, у Кероб є свої протипоказання:

1) індивідуальна непереносимість Кероб.

2) небажане використання Кероб вагітними, а також особами, які страждають на цукровий діабет.

3) не рекомендується для вживання дітям до 3 років.

Застосування керобу

Найпопулярнішим видом використання даного продукту - це приготування шоколаду. Шоколад з Кероб є натуральним продуктом, який можна вживати під час дієти, а приготування не вимагає спеціальних знань.


РозгорнутиЗгорнути
0
Білки: 4 Вуглеводи: 44 Добова норма: Без обмежень Жири: 1 кКал: 234
65.49 грн.
0
Білки: 5 Вуглеводи: 49 Добова норма: Без обмежень Жири: 1 кКал: 222
65.49 грн.
0
Білки: 5 Вуглеводи: 49 Добова норма: Без обмежень Жири: 1 кКал: 222
65.49 грн.