0.00 грн.
Зробити замовленняЩо таке кероб і з чим його їдять
Кероб - це натуральний і корисний продукт з цікавою назвою, який швидко полюбився прихильникам здорового харчування. У складі даного продукту всього 1 інгредієнт - це порошок, виготовлений з плодів ріжкового дерева. Кероб є одним з популярних замінників какао, але, на відміну від какао, має виражений солодкий смак. Його виготовляють шляхом обсмажування і тонкого помелу, що надає йому особливі і неповторні властивості. Завдяки спеціальній технології обробки кероб може стати чудовою альтернативою какао-порошку в різних кондитерських виробах, а природний солодкуватий смак продукту дозволить зменшити кількість звичайного цукру в рецепті.
Корисні властивості Керобу.
Кероб багатий корисними властивостями:
- наявність великої кількості корисних антиоксидантів, які благотворно впливають на організм;
- кероб є джерелом клітковини, яка надає позитивно вплив на травлення;
- у складі продукту містяться вітаміни - A, B і D;
- кероб багатий на протеїни, що містять сполуки заліза, які найбільше підходять для нашого організму.
Також кероб відмінно замінює шоколад і какао тим самим дозволяючи відмовитися від традиційних солодощів.
Шкода і протипоказання
Як і у будь-якого іншого продукту, у Кероб є свої протипоказання:
1) індивідуальна непереносимість Кероб.
2) небажане використання Кероб вагітними, а також особами, які страждають на цукровий діабет.
3) не рекомендується для вживання дітям до 3 років.
Застосування керобу
Найпопулярнішим видом використання даного продукту - це приготування шоколаду. Шоколад з Кероб є натуральним продуктом, який можна вживати під час дієти, а приготування не вимагає спеціальних знань.