0.00 грн.
Зробити замовленняГарантія поверення
Оплата
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Кокосова олія має характерний солодкуватий, ніжний аромат і приємний горіховий присмак. Сьогодні випускають рафіновану та нерафіновану олію. Найкраще вибирати нерафіновану олію холодного віджиму, яка вважається найкориснішою і якісною.
До складу олії з кокосу входять:
- насичені жирні кислоти (майже 83%), серед яких лауринова, капронова, каприлова, олеїнова, капрінова, пальмітинова, міристинова, стеаринова, фітостероли, вітаміни (К, холін, Е);
- мінерали: кальцій, цинк і залізо.
Через вміст жирних насичених кислот олія з кокосу практично не піддається окисленню, у зв'язку з чим має досить тривалий термін зберігання. Вона практично не вступає з повітрям в реакцію, тому, навіть в холодильнику, залишається придатною протягом всього терміну споживання. Кокосова олія також не втратить корисних властивостей і смакових якостей при нагріванні до високих температур, тому, на відміну від інших олій та масел, може використовуватися для смаження і приготування у фритюрі, вона не стає канцерогенною.
Кокосовою олією можна замінити вершкове в приготуванні страв. Для більш економного споживання можна приготувати страву на топленому або рослинному маслі, а кокосову олію потроху додавати в кінці приготування. Ця олія здатна перетворити звичайну і просту їжу у вишукану страву.
Цей продукт використовується для приготування найрізноманітніших гарячих страв: супів, макаронних виробів, круп'яних гарнірів, овочевих страв, соусів і гарячих закусок. Можна його додавати і в кондитерські вироби та випічку. З кокосовою олією набувають приємний присмак печива, торти, кекси, сирники, млинці, сирні запіканки і оладки. Випічка з цією олією набагато довше зберігає пишність і свіжість.
Харчову кокосову олію краще зберігати при температурі не більше 20 градусів або в холодильнику. Косметичний же продукт можна сміливо зберігати у ванній, де вона (олія) буде менше згущуватися.
Відгуків про цей товар ще не було.