0.00 грн.
Зробити замовленняГарантія поверення
Оплата
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Кокосовий цукор — це природний підсолоджувач із золотисто-коричневим кольором і кристалічною або легкою зернистою структурою. Оскільки він складається, переважно, із сахарози, його смак можна порівняти зі смаком карамелі. Кокосовий цукор є цінним джерелом вітамінів і мінералів. Оскільки цей тип підсолоджувача не обробляється, він містить ті ж шість амінокислот, які присутні в рідині, з якої він виробляється. Він має багатий кислотний склад: містить аспарагінову кислоту, глутамінову кислоту, серин, треонін, а також невелику кількість інших незамінних амінокислот. Містить цінні мінерали, такі як магній, калій, фосфор, азот, марганец, медь, сера, натрий, хлор, бор, цинк, железо. Цей натуральний підсолоджувач також є джерелом вітаміну B1, вітаміну B2, вітаміну B3, вітаміну B6, вітаміну B8 та вітаміну B12. Кокосовий цукор є гідною заміною білого цукру, меду та навіть кленового сиропу у багатьох рецептах; сиропу агави в більшості вегетаріанських рецептів. Кокосовий цукор істотно відрізняється хімічним складом від тростникового цукру. У кокосового цукру інший смак, менш солодкий, ніж у тростинного та звичайного білого. ВІдчути екзотичний кокосовий аромат, не вийде, запах буде карамельним з горіховими нотками. Колір цукру від світло до темно-коричневого, все залежить від виробника. Користь продукту збільшує спосіб його приготування без використання вапна. Виробники намагаються максимально зберегти в ньому всі вітаміни та мікроелементи. Завдяки інуліну, що входить до складу, засвоюється кокосовий цукор набагато повільніше. Після вживання кокосового цукру різкого стрибка немає, продукт засвоюється поступово, забезпечуючи організм енергією тривалий час.
Глікемічний індекс дорівнює 54.
Хімічний склад:
- Мікроелементи (P, Ca, Mg, Fe, K, Na);
- Вітаміни (С, В2; В3; В6; В8).
Відгуків про цей товар ще не було.