0.00 грн.
Зробити замовленняГарантія поверення
Оплата
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (2)
Кокосове борошно - залишковий продукт виготовлення кокосового молока чи кокосової олії, виготовляється з м'якоті кокосу, висушується і подрібнюється до пудри. Складається з кокосової олії, білка та вуглеводу.
Продукт є джерелом вітаміну D6 калію та магнію, лауринової жирної кислоти. Кокосове борошно є безглютеновим, а значить відмінно підходить для раціону людей, які страждають на непереносимість цієї речовини. Таке борошно багате на клітковину, яка сприяє очищенню організму, стимулює правильне травлення, а також дозволяє боротися з зайвими кілограмами. Чим і пояснюється популярність цього продукту у сфері правильного харчування, здорового способу життя та фітнесу. Таке тропічне боршоно є одним з головних «китів» безглютенової дієти.
Особливості: борошно з кокосу є одночасним рекордсменом за вмістом клітковини та білка в порівнянні з аналогічними борошняними продуктами. Велика кількість клітковини дозволяє підтримувати травлення в нормі, а також пояснює користь продукту для людей, які страждають на цукровий діабет – харчові волокна та складні вуглеводи не провокують різкого стрибка рівня цукру в крові та забезпечують продукту низький глікемічний індекс. Корисні насичені жири у складі м'якоті плоду є природним джерелом енергії для нашого організму, а також піклуються про здоров'я волосся, нігтів та шкірних покривів. Жінкам особливо необхідно отримувати достатню кількість корисних рослинних жирів разом із їжею. На відміну від інших сортів безглютенового борошна, таких як рисове, кукурудзяне та борошно на основі картопляного крохмалю, кокосовий варіант принесе організму більше користі та подарує стравам приємний незвичайний смак, а випічку зробить повітряним. Однак повністю замінювати будь-яке інше борошно кокосового не варто, найбільш оптимальним співвідношенням стане третина тропічного борошна до двох третин звичного. Більше того, слід пам'ятати, що через відсутність клейковини тісту знадобиться додаткова «зчіпка», якою можуть виступати звичайні курячі яйця. Додайте до рецепту ще 1-2 яйця, таке поєднання дозволить приготувати ті самі звичні продукти: хліб, кекси, печиво, бісквіти.