0.00 грн.
Зробити замовленняГарантія поверення
Оплата
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (1)
Сироп агави (який називають ще нектаром) 100% натуральний органічний продукт, що є природним підсолоджувачем. Він не містить консервантів, барвників, будь-яких добавок чи хімічних речовин. Це корисний смачний продукт, який з успіхом може замінити цукор скрізь, де потрібна насолода. Нектар має досить низький глікемічний індекс, і навіть невелика його кількість дає більш солодкий смак, ніж така кількість звичайного цукру. Агава також містить фітохімікалії – сапоніни та фруктани, які мають позитивний вплив на імунну систему людини. Один із цих фруктанів відомий як інулін – органічна речовина з полісахаридів, з надзвичайно низьким впливом на цукор у крові та рівень холестерину. Позитивні властивості: 1. Калорійність варіюється в межах 307-399 ккал - сумірна величина зі звичайним цукром. 2. Натуральний нектар здатний повноцінно замінити звичну організм глюкозу. 3. У складі є ще один цукор – інулін. Він не впливає на концентрацію крові глюкози і виводиться нирками без наслідків. Препарат дозволяється вживати людям з легкими видами цукрового діабету. 4. Окремі дослідження підтверджують позитивний вплив агави на перистальтику кишківника. 5. До складу продукту входять вітаміни – E, К, D та групи B. Нектар – корисний замінник цукру, що характеризується високим вмістом мінералів – заліза, міді, натрію, кальцію, магнію та фосфору. Рекомендована добова норма нектару агави – 2-4 чайні ложки. Надмірне вживання сиропу може призвести до появи алергічних реакцій та утруднення функціонування ШКТ. Відмінність між світлим та темним сиропом агави полягає у способі їх виробництва. Темні сорти проходять тривалу термічну обробку, процес випарювання та фільтрації, що робить його колір темнішим. Світлий сорт додатково не збагачують фруктанами. Він має більш ніжний карамельний смак з трав'янистими нотками і нагадує квітковий мед. На відміну від нього темний сироп залишає насичений терпкий післясмак.