0.00 грн.
Зробити замовленняГарантія поверення
Оплата
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Кероб - альтернатива какао бобів.
Дуже часто особливості організму, хвороби і суворі дієти змушують виключити з щоденного раціону деякі страви. Щоб насолоджуватися повноцінним життям, в тому числі смачними продуктами, досить використовувати спеціальні інгредієнти, які замінять звичні аналоги.
Кероб - є солодкою порошкоподібної субстанцією, що добувається з плодів ріжкового дерева. Його можна порівняти з пряним цукром або сухим сиропом по смаку і аромату.
Цей продукт прийнято вважати ефективним замінником какао і шоколаду. Його рекомендовано вживати людям, що страждають від надмірної ваги і діабетикам.
Зверніть увагу, що до складу входять самий великий перелік мінералів і вітамінів. Виснажений або знесилений організм легко поглинає відсутні компоненти, стабілізуючи природні процеси і покращуючи метаболізм.
Кероб не міститься психотропних речовин і збудників, які збуджувють роботу центральної нервової системи. Тому його не забороняється вживати в їжу вагітним, мамам з грудними дітьми, підліткам і дорослим з нестійкою психікою або високим тиском.
Ми пропонуємо Вам Іспанський кероб чотирьох видів:
- сирий (сушений, не обсмажений)
- світлий Light (пройшовший мінімальну термічну обробку)
- темний Меdium
- кероб в стрючках подрібнених
У питанні того, в якому вигляді найкраще купувати кероб - в сирому або ж термічно обробленому - потрібно орієнтуватися на те, для чого він буде застосовуватися. Необсмажений порошок має більш солодкий смак, але на шоколад він схожий менше. Сирий продукт широко використовується в харчовій сфері в якості підсолоджувача.
Слабо обжарений відрізняється легко вираженим карамельним присмаком з кислинкою і більш темним кольором в порівнянні з сирим Керобом. Оброблений порошок містить менше природнього цукру, ніж сирий. Найчастіше саме на його основі робиться напій без кофеїну - відмінний замінник какао. Подібність сирого і обсмаженого продукту полягає в їх використанні в кондитерській галузі (виробництво солодкої пасти, шоколаду, випічки і цукерок).
1.Кероб (сирий, необсмажений, сушений) - це перемелені плоди ріжкового дерева, які мають своєрідний смак і аромат, що відрізняється від продуктів, які піддавалися тепловій обробці.
Необсмажений порошок має більш солодкий смак, але на шоколад він схожий менше і на відміну від шоколаду, кероб набагато корисніший, не містить кофеїн і жири. Сирий продукт широко використовується в харчовій сфері в якості підсолоджувача.
Для тих, хто дотримується сироїдіння, кероб стане відмінною добавкою до горіхового тіста - клітковина, якого багаті сирі боби, сприяє засвоєнню горіхів. Крім цього, кероб можна додавати в каші, соуси, напої, тобто використовувати у всіх випадках, коли потрібно підсолодити блюдо.
Користь сушеного керобу:
Натуральний кероб рекомендується при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, діабеті, ожирінні, також він корисний дітям, вагітним жінкам і літнім людям.
Обсмажений і необсмаженого кероб багатий вітамінами і мінералами.
У продукті багато клітковини і дубильних речовин, які виводять з організму токсини.
Дієтичні якості обумовлені дуже низьким вмістом жиру і здатністю припиняти синтез гормону греліну, що відповідає за відчуття голоду. Зниження апетиту разом із заповненням шлунку розбухнувшими полісахаридами сприяє втраті зайвої ваги.
У сирому керобі багато цукру, яким можна замінити рафінований цукор і скоротити кількість споживаних калорій.
Відгуків про цей товар ще не було.